”Vi har kapacitet til cirka 200 mennesker og afholder alt fra bryllupper til konferencer. Vores helt store styrke er skoven, som bidrager med ro og magi til vores arrangementer,” siger Mikkel Jerger, der driver Herthadalen, og fortæller, at stedets hovedhus blev bygget i 1788, men at der løbende kommer nye lokaler til med respekt for det gamle og for naturen. Herthadalen er et af HORESTAs nyeste medlemmer.

Blandt andet tilbyder Herthadalen selskaber i alt fra et Orangeri til en Slotslade og videre hen til Skovteltet, fortæller Mikkel.

Men for Herthadalen bidrager skoven ikke kun med stemning. Restauranten gør nemlig også godt brug af netop skovens grønne skatkammer.

”Lige siden vores opstart har vi ønsket at give vores gæster en oplevelse, hvor kvalitet er i centrum. Til dagligt arbejder vi med princippet ’nærhed’, og det betyder, at vi plukker urter og blomster både fra egen urtehave og fra skoven.”

Fotos: Marie Louise Munkegaard

Ny i HORESTA : Uforstyrret udsigt og lokale råvarer på Møn

Villa Huno består af en arkitekttegnet hovedbygning med hotelværelser, hotellejligheder og restaurant samt en campingplads og et glamping-område, som bliver udvidet denne sommer, fordi det er så populært. Læs mere om et af HORESTAs nyeste medlemmer her.

Ny i HORESTA: Historien vender tilbage på kendt art deco-hotel

”Hotel Astoria har netop gennemgået en stor renovering og fremstår rigtig flot. Men vi ville også gerne bringe stemningen tilbage til 1930´erne, hvor hotellet blev bygget. Så vi har sat farvede tapeter op, der komplimenterer vægge og paneler i original mahogni-træ, og så spiller vi musik fra trediverne,” siger hotelchef Kristine Obling Ravnevand.

Personligt vaertskab i fokus paa ny vinbar

”Vi har måske fire spaniere, otte italienere og fire vine fra USA. Vi satser ikke på et særligt vinland, men serverer de vine, vi godt kan lide. Og så sørger vi altid for at have over 40 vine på glas,” siger ejer af Vinum Historia, Karwan Akrawi. Vinbaren er et af HORESTAs nyeste medlemmer.

Log ind