”Vi har kapacitet til cirka 200 mennesker og afholder alt fra bryllupper til konferencer. Vores helt store styrke er skoven, som bidrager med ro og magi til vores arrangementer,” siger Mikkel Jerger, der driver Herthadalen, og fortæller, at stedets hovedhus blev bygget i 1788, men at der løbende kommer nye lokaler til med respekt for det gamle og for naturen. Herthadalen er et af HORESTAs nyeste medlemmer.

Blandt andet tilbyder Herthadalen selskaber i alt fra et Orangeri til en Slotslade og videre hen til Skovteltet, fortæller Mikkel.

Men for Herthadalen bidrager skoven ikke kun med stemning. Restauranten gør nemlig også godt brug af netop skovens grønne skatkammer.
”Lige siden vores opstart har vi ønsket at give vores gæster en oplevelse, hvor kvalitet er i centrum. Til dagligt arbejder vi med princippet ’nærhed’, og det betyder, at vi plukker urter og blomster både fra egen urtehave og fra skoven.”


Fotos: Marie Louise Munkegaard
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Restaurant Flammen skruer op for digital workforce management
06-07-2022
-
Skuffet redaktør mener, at Michelin Guide overser restauranter
06-07-2022
-
Aldrig har så mange måttet sige nej
06-07-2022
-
Bornholm: Flere hoteller skal miljømærkes for at nå turismeambition
06-07-2022
-
Vesterhavet har kurs mod helårsturisme
06-07-2022

HOLD DIG OPDATERET
Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.