Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Horisont Hotel og Konference, der ligger nord for Aarhus, hører under Landbrug & Fødevare og har 65 værelser og gode konferencefaciliteter med udsigt til naturen. Nu er konferencecenteret blevet certificeret med Green Key, skriver turismens miljømærke på sin hjemmeside.

Ud over Det Økologisk Spisemærke i bronze på Brasseriet Höst, arbejder Horisont bl.a. med at indsamle og genanvende papir og på at få kollegaerne med på den grønne dagsorden.

Horisont Hotel & Konference har indgået en aftale med Papirværk om at indsamle og genanvende hotellets papiraffald til nye produkter. Casper Bock, der er hotelchef for Horisont siger at hotelsystemerne ikke kan blive papirløse, og derfor må der gøres noget ved papirspildet.

”Vi bruger simpelthen så meget papir, og det måtte vi kunne gøre et eller andet ved. Den der tankegang med, at man kan give det papiraffald liv igen - enten til os selv eller til andre virksomheder, er jo en fantastisk historie", udtaler hotelchefen.

Læs hele historien her.

Udnævner ny direktør for konferencecenter

At få flere slags nye kunder ind i butikken er en af de bundne opgaver, som den nytiltrådte direktør for det sjællandske kursus- og konferencecenter Konventum skal bruge sin hverdag på at løse.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind