Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Gastronomi og kulinariske oplevelser har aldrig fyldt så meget på interiør- og designmessen Formland, som det er tilfældet på den nært forestående Autumn-udgave. I den nye Event-Zone venter således et overflødighedshorn af spiserelaterede aktiviteter, ligesom et væld af profilerede aktører på madscenen indfinder sig i det både kreative og inspirerende område.

Den tostjernede Michelin-kok Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær på Gentofte Hotel holder en masterclass om sit eventyr hidtil og om rejsen mod den tredje Michelin-stjerne. Og headchef Daniel McBurnie fra Restaurant Lyst i Vejle, der kan bryste sig af én Michelin-stjerne, fortæller om, hvad det kræver at arbejde på netop et sted som Lyst - og tilbereder en snack på stedet.

Andre masterclasses inkluderer 'Lær at åbne østers' ved Jonas Harboe Frederiksen, køkkenchef og direktør hos Pink Oyster, 'Cheese styling, pimp dit ostebræt' ved den selvstændige ostekommunikatør Camilla Bojsen-Møller og 'Lær at skære grøntsager til perfektion' ved Casper Sundin, head of Innovation, Ingwersen. Også muslinger, quenelle og flødeboller tages under kærlig behandling i rækken af masterclasses.

Formland Autumn 2022 finder sted i MCH Messecenter Herning 18.-21. august.

Læs meget mere her.

Log ind