Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Servicekæmpen ISS opnår som den første aktør i Norden at få den grønne miljøcertificering, Svanemærket, på kantine. Det sker, efter man i foråret skærpede kravene til selskabets kantiner, skriver serviceselskabet i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.

Nærmere specifikt er det kantinen hos Nordea i Norge, som ISS servicerer, der har fået det grønne miljømærke som følge af skærpelsen af miljøkravene i kantinen.

”Vi er stolte af at være de første, der opnår at få det ”nye” Svanemærket. For os er det den første af mange, og vi satser på at få yderligere to kantiner svanemærket efter de nye standarder i løbet af sommeren, siger Carl-Fredrik Bjor, administrerende direktør i ISS Norge og for Nordeuropa i meddelelsen.

Læs hele historien her.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Sådan sikrer du gode CO2-beregninger

HORESTA inviterer til et webinar den 1. februar om CO2-beregninger, så I er godt klædt på til det øgede fokus på beregningerne i miljøcertificeringer og ESG-rapportering.

Log ind