Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, som i disse dage fejrer sin 14 års fødselsdag, er mere aktuel en nogensinde.
“Når en børnefamilie skal bruge over 5.800 kr. ekstra årligt på mad, rykker kampen mod madspild op i en helt anden liga,” siger bevægelsens Stifter Selina Juul.
“Lige nu oplever vi i Stop Spild Af Mad en stor efterspørgsel fra danskere efter konkrete råd og tips om at undgå madspild. Folk har ikke råd til at smide maden ud.”
Stop Spild Af Mad oplever også stigende pres fra de økonomisk trængte familier og udsatte danskere. Den store landsdækkende gratis portal for donation og modtagelse af overskudsmad, GratisMad.dk, som i august sidste år blev indviet af Minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, Rasmus Prehn, gik fra 30.000 besøg i august 2021 til i alt over 180.000 besøg i dag.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024