Den danske familierestaurantkæde Restaurant Flammen har nok at holde styr på med 750 medarbejdere fordelt på 16 restauranter landet over. Netop derfor har de valgt at indgå et samarbejde med det danske workforce management-system SameSystem om at levere en workforce management-løsning til kædens mange restauranter:

”Når man har over 750 medarbejdere, er der nok at holde styr på for vores dygtige distrikts- og restaurantchefer, og her kommer SameSystem ind i billedet. Vi har brug for en skarpere og mere præcis lønstyring, der kan aflaste vores administrative personale og skabe mere gennemskuelighed for den enkelte medarbejder,” fortæller COO fra Restaurant Flammen, Christian Legarth Lund.

Christian Legarth Lund og resten af den familieejede restaurantkæde har tidligere benyttet sig af et andet vagtplanssystem. På grund af den stigende konkurrence inden for restaurationsbranchen og foodservice-sektoren oplever de, at marginalerne bliver udfordret, og netop derfor er SameSystem kommet i spil:

”Hvis vi kan få frigjort værdifulde mandskabstimer, som i dag bliver brugt på administration, og få dem aktiveret på gulvet blandt vores gæster og personale, vil vi være endnu bedre stillet i fremtiden,” fortæller Christian Legarth Lund.

Log ind