Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Rybners Restaurant- og Kokkeskole i Esbjerg danner de næste 10 uger rammerne for et særlig tilrettelagt kursus for 25 ukrainere. De er alle flygtet fra krigen i deres hjemland, og nu ønsker at få job i Danmark.

Opkvalificeringsforløbet er udarbejdet i et samarbejde mellem den lokale beskæftigelsesindsats i Esbjerg, de omkringliggende kommuner, uddannelsesudbyderne AOF og Rybners samt de faglige organisationer 3F og HORESTA.

Uddannelses- og projektchef i HORESTA, Pia Svane, glæder sig over at forløbet nu kommer fra land, da branchen oplever stor efterspørgsel på motiveret og kvalificeret arbejdskraft:

”Ukrainerne er kommet hertil på en ulykkelig baggrund, men opgaven er nu at give dem en meningsfuld tilværelse. I hotel- og restauranterhvervet har vi en lang historik med at integrere udlændinge, og samtidig mangler virksomhederne ansatte lige nu. Derfor ser vi det i HORESTA som oplagt, at vi understøtter initiativ til at løse denne problematik med stærke samarbejdspartnere.”

Læs mere om historien her.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind