Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

 Sæsonen 2022 ser ud til at blive noget helt særligt for feriebranchen. Efter to års pandemi og deraf ustabil drift er branchen ved at komme tilbage på sporet med udsigt til rekordtal. Sådan ser det ud hos ferieparkkæden, Landal GreenParks, der har syv ferieparker i Danmark og driver 110 ferieparker fordelt i ni europæiske lande.

2019 var det hidtil bedste år i Landal Danmarks historie, men nu ser det allerede ud til, at 2022 overgår det med flere længder. Ferieparkkæden har nemlig allerede 45% flere danske bookinger til både danske og udenlandske parker sammenlignet med 2019.

”Vi ser en ekstrem stor efterspørgsel efter særligt weekendferier og sommerferien, og tendensen med flere hverdagsferier i lavsæsonen, som blomstrede under pandemien, er fortsat ind i 2022. Ligeledes kan vi se, at der er en øget rejselyst blandt danskere til vores udenlandske ferieparker. Både før, under og efter sommerferien ser vi rigtig stor vækst og sender dobbelt så mange danske gæster til vores udenlandske parker end i 2019”, siger Kent Lodberg, der er salg- og marketing manager hos Landal GreenParks Danmark.

Læs hele historien her.

Attraktioner melder om god sommer

Flere sjællandske turistattraktioner melder, at sommersæsonen 2023 har været god. Alligevel har de også mærket meget til den regnvåde juli.

Log ind