Den stigende efterspørgsel har man nydt særligt godt af i Hotel- og Restauranterhvervet. Her har man nemlig sat beskæftigelsesrekord for april med 127.300 ansatte. Det fremgår af en pressemeddelelse fra HORESTA til BT.dk.

Tal fra Danmarks Statistik viser desuden, at det høje antal ansatte på landets hoteller og restauranter overgår den hidtidige aprilrekord fra 2019. Det vil sige før coronaen ramte.

Det er tal, der glæder den administrerende direktør i HORESTA, Jannick Nytoft:

»Både danskere og turister har haft et opsparet behov for at gøre brug af alt det, som oplevelseserhvervet kan tilbyde. Nu er mulighederne igen endeløse, og det er fantastisk, at gæsterne prioriterer samværet, ophold og skønne måltider i en tid, hvor der ellers er stor økonomisk usikkerhed,« lyder det i pressemeddelelsen.

Men ambitionerne stopper slet ikke her for HORESTA-direktøren. Mange virksomheder siger nemlig nej til omsætning på grund af manglende medarbejdere, og her ligger vækstmulighederne, mener Jannick Nytoft.

Læs hele historien her.

Restaurant Flammen skruer op for digital workforce management

Den danske familierestaurantkæde Restaurant Flammen har nok at holde styr på med 750 medarbejdere fordelt på 16 restauranter landet over. Netop derfor har de valgt at indgå et samarbejde med det danske workforce management-system SameSystem om at levere en workforce management-løsning til kædens mange restauranter.

Skuffet redaktør mener, at Michelin Guide overser restauranter

To nye restauranter i form af Mota i Nykøbing Sjælland og Jatak på Nørrebro i København modtog mandag aften én Michelin-stjerne, selv om de er forholdsvis nyåbnede. Desuden modtog Frederikshøj i Aarhus sin længe ventede anden stjerne. Men forhåbningerne til de danske restauranter var på forhånd højere end det, skriver Ritzau ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind