Efter at været aflyst i 2020 og 2021 vil Danmarks største konkurrence for kokke, Sol over Gudhjem, i denne weekend endnu en gang være at finde på havnen i den nordøstlige by på Bornholm. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Sol over Gudhjem til FødevareWatch.dk.

Ved konkurrencen, der er nummer 13 i rækken, skal en række professionelle kokke fra nær og fjern i år dyste om, hvem der kan lave de bedste retter inden for kategorierne mad, drikke, konfekture og innovation.

Vinderen af konkurrencen i 2021, Andreas T. Møller fra Restaurant Møntergade i København, skal i hovedkonkurrencen forsvare sin titel over for de andre deltagere. De består af Nick Curtin fra Amager-restauranten Alouette, tidligere kreativ chef og manager på Noma Torsten Vildgaard og David Fischer, der driver pastarestauranten Hos Fischer på Østerbro.

Læs hele historien her.

Skuffet redaktør mener, at Michelin Guide overser restauranter

To nye restauranter i form af Mota i Nykøbing Sjælland og Jatak på Nørrebro i København modtog mandag aften én Michelin-stjerne, selv om de er forholdsvis nyåbnede. Desuden modtog Frederikshøj i Aarhus sin længe ventede anden stjerne. Men forhåbningerne til de danske restauranter var på forhånd højere end det, skriver Ritzau ifølge FødevareWatch.dk.

Tæt på stjernerne - langt fra overskuddene

For et år siden kunne 27 danske restauranter glæde sig over, at de var blevet tildelt en restaurationsverdens ypperste hædersmærke, en Michelin-stjerne, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind