Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der ventede Anna Høegh Larsen og hendes bedsteforældre noget af en overraskelse, da de i sidste weekend ankom til Universe Science Park i Nordborg. Da den 8-årige Anna scannede sin billet, begyndte Broager Frivillige Brandværnsorkester pludseligt at spille. Det skyldtes, at Anna Høegh Larsen var gæst nummer to millioner, der har besøgt den sønderjyske oplevelsespark, siden den åbnede i 2005, skriver Standby.dk.

Derfor var alle sejl sat til, og i tillæg til musikken fra brandværnsorkesteret fik hun også gaver fra Universe samt gratis adgang til parken resten af livet.

Oplevelsesparken har årligt over 140.000 gæster, hvoraf cirka ti procent stammer fra skoleklasser, der kommer på besøg. I år forventes besøgstallet at stige med 14 procent i forhold til de 134.804 gæster som besøgte parken sidste år således, at der vil være omkring 154.000 besøgende, lyder det fra Universe.

Læs hele historien her.

Tre sjællandske attraktioner melder om fremgang

Sidste år var der mere travlt ved billetlugerne end i 2022 hos tre attraktioner på Sjælland. En af dem er Kronborg Slot, hvor slotschefen regner med, at besøgstallet i år vil nå over 300.000 gæster.

Log ind