Nu er det ét år siden, at Comfort Hotel Copenhagen Airport med 605 værelser officielt blev taget i brug – det er nabo til søsterhotellet, Clarion Hotel Copenhagen Airport, det tidligere Hilton Copenhagen Airport, skriver Standby.

Comfort-hotellet i Københavns Lufthavn skulle egentlig være åbnet i efteråret 2020, men på det tidspunkt, midt under coronakrisen, var der ikke ligefrem akut behov for flere hotelværelser i København. Så åbningen blev rykket flere gange, og endte så med at blive den 20. maj sidste år.

Jesper Olesen, der er direktør for både Clarion- og Comfort-hotellet i Københavns Lufthavn, siger til STANDBY.DK:

”Vi startede Comfort den 20. maj sidste år, og det har været lidt af en rutsjebanetur. Vi startede med en belægningsprocent, man nærmest ikke kunne se, til at der i efteråret var fuld fart på med masser af hotelgæster og masser af store events i The Hangar. Så kom der en ny opbremsning i starten af omikron-perioden gennem vinteren, men siden genåbningen og fjernelsen af de sidste restriktioner i februar i år, har det igen buldret og braget. Vi kan virkelig mærke den meget omtalte ketchup-effekt – vi er virkelig gået fra gab til gisp,” siger Jesper Olesen.

Læs hele historien her.

Aldrig har så mange måttet sige nej

Der er så stor mangel på arbejdskraft på hoteller og restauranter, at antallet af nej'er til gæster og spisende er rekordhøjt. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at 75 procent af hotellerne er blevet ramt på omsætningen, fordi de mangler arbejdskraft. Det samme tal for restauranterne er 57 procent, skriver BT.dk.

Hotelkæde forventer dansk rekordomsætning

Med sine indtil nu 14 hoteller i Danmark – og mindst yderligere tre på vej – er Zleep Hotels landets tredjestørste hotelkæde. Adm. direktør, Peter Haaber, forventerm at kæden for første gang passerer en kvart milliard kroner i omsætning i 2022.

Log ind