Tilmelding åben for alle
Tilmelding kun for HORESTA medlemmer
Internt HORESTA arrangement Ingen tilmelding mulig

28 jun

Webinar: kl. 13.00 - 13.45

Overvejer du en afståelse af din virksomhed, eller vil du blot vide mere om afståelse? HORESTA afholder i samarbejde med vores samarbejdspartner Dokumenter.dk en række af 3 webinarer, der klæder dig på til en afståelse/salg af din virksomhed. Dette er sidste webinar i rækken.

16 aug

Webinar: kl. 13.00 - 14.00

Overvejer du en afståelse af din virksomhed, eller vil du blot vide mere om afståelse? HORESTA afholder i samarbejde med vores samarbejdspartner Dokumenter.dk en række af 3 webinarer, der klæder dig på til en afståelse/salg af din virksomhed. Dette er andet webinar i rækken.

25 aug

Bemærk: foreløbig dato.

Uddannelsesforløbet i revenue management er for dig, som til daglig arbejder med salg, produktudvikling eller distribution og ønsker at blive klogere på dine kunder, forudsige deres adfærd og finde nye muligheder for at optimere omsætningen – særligt i en tid som denne.

30 aug

Kl. 12.00 - 16.00

HORESTA erhvervsturismenetværk er et forum for ejere og ledere inden for møde-, event- og konferencecentre, hvor vi behandler aktuelle emner og hvor vi, i fællesskab, diskuterer, og kommer med forslag til at løse, specifikke og generelle udfordringer for erhvervsturismeområdet.

Netværket er åbent for alle og arbejder for, at deltagerne uformelt både kan dele viden og byde ind med egne erfaringer. Der tages ikke referat fra møderne.

07 sep
12 sep
26 sep

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

04 okt

Kurset er et endagskursus kl. 9:00 - 16:00

HORESTA inviterer til overenskomstkursus i HORESTAs hovedoverenskomst med 3F. Her gennemgår vi overenskomstens regler med særlig fokus på de ændringer, der er gennemført ved overenskomstfornyelsen i 2020.

04 okt

Kl. 9.00 - 16.00

Vil du have indblik i indtægtsstyring – også kendt som revenue management, og dermed få en række værktøjer til at optimere salg, kundeservice og produktudvikling samt forbedre indtjeningen?

12 okt
26 okt

Kl. 10:00 - 11:00.

Som virksomhed er det vigtigt, at fx dine kunder, medarbejdere og leverandører oplever, at de trygt kan overlade deres persondata til dig. HORESTA indbyder sammen med Lexoforms til webinar, der viser dig, hvordan du får styr på GDPR.

07 nov

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Tilmeld dig HORESTAs
kursusnyhedsbrev

Vil du holdes opdateres om HORESTAs kurser, webinarer og events? Så er HORESTAs kursusnyhedsbrev måske noget for dig!

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet herunder, og du kan altid framelde dig igen.

 

Kan du ikke se tilmeldingsformularen? Prøv på denne side i stedet.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.