• Skip to content
  • Site map
A+
A-
horesta-logo-dark horesta-logo-white
cart 0
  • MENU
  • Søg
  • Dit personale
    • Ansættelse

      Ansættelse af udenlandsk arbejdskraft

      Direktører

      Klausuler

      Loyalitetspligt

      Stillingsannonce og jobsamtale

      Vikarer

      Virksomhedsoverdragelse

      Ukrainsk arbejdskraft

    • Arbejdsmiljø

      Arbejdsgiverens pligter

      Arbejdsmiljøorganisation

      Arbejdsmiljødrøftelse

      Arbejdsmiljørepræsentant

      Lovpligtig arbejdsmiljøuddannelse

      APV

      Arbejdstilsynet

      Arbejdsulykker

      Unges arbejde

      Seksuel chikane

    • Barsel

      Adoptanter

      Forlængelse

      Genoptagelse

      Ny barselslov

      Orlov

      Løn under orlov

      Refusion

      Sygdom og fravær

      Særlig beskyttelse

      Vigtige frister

    • Bonus

    • Drikkepenge

    • Ferie og feriefridage

      Feriefridage

      Ferie i opsigelsesperioden

      Ferielukning

      Ferie og sygdom

      Ferie med løn

      Varsling

    • Fleksjob

      Ansættelsesvilkår

    • Kontrol af medarbejdere

    • Lønstatistik

    • Medarbejdertilfredshed

    • Opsigelse

      Bortvisning

      Dagpengesatser

      Fratrædelsesaftaler

      Fritstilling og suspension

      G-dage

      Godtgørelse

      Masseafskedigelser

      Særligt beskyttede lønmodtagere

    • Overenskomster og satsreguleringer

    • Persondata

    • Sygdom

      Deltidssygdom

      Ferie og sygdom

      Kontakt til den sygemeldte

      Lægeerklæringer

      Løn under sygdom

      Opsigelse ved sygdom

      Refusion og sygedagpenge

      Sygemelding

    • Uddannelse

      Efteruddannelse

      Elever

      HORESTA Business School

      Kompetencefonde

      Trepartsaftalen

      Udvalg

  • Din virksomhed
    • Erhvervsjura

      Afbestilling

      Alkoholbevilling

      Annoncehajer

      Betaling og kreditkort

      Forpagtning og leje

      Gæster

      Persondataregler

      Whistleblowerordning

    • Økonomi & Drift

    • Energi & Miljø

      Affald

      Energi

      Opnå besparelser

      Mere miljøvenlig takeaway

      Naturen som produkt

      Miljømærker og miljøledelse

      Bæredygtig turisme

      CSR og HORESTA

      Et SusDaneable turisterhverv

    • Fødevarer & Gastronomi

      Fødevarekontrol

      Fødevarenetværk

      Fødevareregler

      Fødevarenyhedsbrev

      Madoplevelser og madkultur

      Madspild

      Sundere og mere klimavenlige måltider

  • Vores branche
    • Analyser

    • Hoteller i tal

    • Restauranter i tal

    • Turisme i tal

    • Campingpladser i tal

    • CAMPING

    • HORESTAs medier

      VISITOR

      HORESTAs daglige nyhedsbrev

      Annoncering i HORESTAs medier

    • Projekter

      Hospitality Career

      JA TAK til efteruddannelse

      HORESTA Gavekort

      SAFE TO VISIT

    • Konkurrencer

      Bocuse d'Or

      DM i Skills

      Elevkonkurrencer

      Årets Kok & Årets Tjener

    • Bæredygtighed

      17 SusDaneable Goals

      Grønne frontløbere

  • Medlemsfordele
    • Medlemsrabatter

      Affaldsløsninger

      Arbejdskraft

      Betalingsløsning

      Brændstof

      Elaftale

      Fødevarehåndtering

      Forsikring

      GDPR-håndtering

      Inkassobehandling

      Juridiske dokumenter

      Musikløsning

      Psykolog – og krisehjælp

      Samhandel

      Skadedyrsbekæmpelse

      Værnemidler

    • Rådgivning

      Fødevarerådgivning

      Juridisk rådgivning

      Miljø- og Energirådgivning

      Rådgivning om uddannelse

      Økonomisk sparring

    • Politisk indflydelse

    • Nyheder & trends

  • Bliv medlem
  • HORESTA GAVEKORT
  • OM HORESTA
  • NYHEDER
  • PRESSE
  • EVENTS
  • SHOP
cart 0
  •    søg
  •    LOG IND
  • HORESTA GAVEKORT
  • OM HORESTA
  • NYHEDER
  • PRESSE
  • EVENTS
  • SHOP
preloader

NYHEDER

Seneste nyheder fra HORESTA

SENESTE NYHEDSBREV

BRANCHENYHEDER

  • HORESTA-direktør: ”Dansk gastronomi skal også være kendt for de bedste arbejdsvilkår”

    06-07-2022


  • Nye tal: Hoteller og restauranter kæmper fortsat med at skaffe medarbejdere

    06-07-2022


  • Mange nye hotelværelser ser dagens lys i København

    06-07-2022


PRESSEKLIP

  • Restaurant Flammen skruer op for digital workforce management

    06-07-2022


  • Skuffet redaktør mener, at Michelin Guide overser restauranter

    06-07-2022


  • Aldrig har så mange måttet sige nej

    06-07-2022


  • Bornholm: Flere hoteller skal miljømærkes for at nå turismeambition

    06-07-2022


  • Vesterhavet har kurs mod helårsturisme

    06-07-2022


headerImage

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

Gå til tilmelding
Horesta Logo Big

Vodroffsvej 32 1900 Frederiksberg C

+45 35 24 80 80
horesta@horesta.dk
SEND SIKKER MAIL

Bliv HORESTA-medlem

Som medlem af HORESTA får du adgang til et team af advokater og jurister samt råd og vejledning til at håndtere konkrete spørgsmål og problemer. Bliv medlem i dag!

Bliv medlem

Hold dig opdateret

Vi giver dig det daglige overblik med nyt fra den politiske scene, nye regler, nyt i branchen og opdatering med brancherelevante presseklip fra dagens aviser og andre medier.

HORESTAs daglige nyhedsbrev
+45 35 24 80 40

JURIDISK CALLCENTER
callcenter@horesta.dk , hverdage kl. 08.30 - 16.00


Sortér: Dato Popularitet
loader icon
loader icon

Log ind

Ugyldigt login

Brugeren er ikke aktiv. Tjek venligst din mail og klik på aktiveringslinket, eller kontakt HORESTA på tlf. 35 24 80 80.

Glemt kodeord
Opret nyt login