På kurset opnår du blandt andet viden om:

  • Begrebet bæredygtighed og FN's 17 verdensmål i relation (primært mål 12) med særligt med fokus på sammenhængen til eget fagområde og egen branche
  • Relevante mærkninger og certificeringer inden for fødevarer-, service- og oplevelsesvirksomhed
  • Begrebet green-washing i relation til virksomhedens egne bæredygtige indkøb
  • Ansvar som medarbejder for at fremme og arbejde med bæredygtighed

Du kan anvende den opnåede viden til at:

  • Identificere mulige bæredygtighedsinitiativer i eget fagområde, egen virksomhed og branche
  • Vurdere klimaaftryk af relevante produkter og ydelser
  • Vurdere kriterier for at kunne træffe bæredygtige valg i forhold til mad, fødevarer og oplevelser

Vær opmærksom på at dette kurset indgår i pakkeløsningen "Vejen til at arbejde som barista"

AMU-kursus i pakkeløsning: Bæredygtighed ift. madvarer, service & oplevelser (København)

HVOR

Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby

HVORNÅR

d. 2. september - 18. september 2024

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.