Nu har du muligheden for at booste jeres arbejdsmiljø med en masse ny viden og gode netværksmuligheder. 

HORESTA inviterer nemlig til årets arbejdsmiljøkonference for hele hotel-, restaurant- og turismebranchen mandag den 30. september 2024 klokken 09.30-14.30 på CodeNode i København. Konferencens fokus er, hvordan både ledere og medarbejdere kan bidrage til at skabe en god, stærk og motiverende arbejdsplads, hvor trivsel er i centrum.

På dagen giver vi indsigt i analysen ”Mental trivsel på menuen” og viser, hvordan best practice-eksempler kan styrke trivslen og arbejdsglæden i din virksomhed. Analysen er udarbejdet i samarbejde med FOOD og Norion.

Derudover vil forskellige virksomheder præsentere deres egne eksempler på tiltag til at styrke arbejdsmiljøet, som skal give yderligere ideer, inspiration og værktøjer til at tiltrække og fastholde medarbejdere. Arbejdstilsynet lægger også vejen forbi og giver gode råd, der klæder jer bedre på til næste tilsyn.

Konferencen er gratis at deltage i.

Mental trivsel på menuen

HVOR

CodeNode, Gdanskgade 2, 2150 København

HVORNÅR

Mandag den 30. september klokken 09:30-14:30

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.