Du opnår viden om:

- Forskellige opdræts- og fiskeriformers konsekvenser for havet og dets biodiversitet.

- Indkøb af fisk og skaldyr baseret på bæredygtige fangstmetoder og opdrætskriterier.

- Relevante mærkningsordninger og guides, som understøtter et bæredygtigt valg af fisk og skaldyr.

 

Du kan anvende den opnåede viden til at:

- Kvalitets- og smagsvurdere fisk samt skaldyr fra akvakultur og/eller fiskeri.

- Tilberede forskellige fisk og skaldyr fanget med skånsomme og bæredygtige fangstmetoder.

AMU-kursus: Ja-Tak | Bæredygtig fisk og skaldyr

HVOR

Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev allé 18, Valby

HVORNÅR

Dato: 26. marts til 27. marts 2025

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.