HORESTA har indgået samarbejde med Collectia, som giver medlemmerne attraktive rabatter på kreditvurdering og hjælp til inddrivelse af ubetalte fakturaer.

Undgå økonomiske tab
Kreditvurder privat- og erhvervskunder via Qatchr, inden du beslutter, om du vil handle med kunden – minimér din risiko for tab og i værste fald inkassosager.

Betaler din kunde ikke

Så lad Collectia hente dine penge hjem. De kan hjælpe med hele inddrivelsesprocessen, fra rykker- og inkassoservice, administration af betalingsaftaler, rådgivning til evt. retslig behandling.

Spar din kostbare tid og ressourcer ved at lade Collectia håndtere hele inddrivelsesprocessen. Antal sager, beløbsstørrelse eller størrelse af din virksomhed spiller ingen rolle, Collectia hjælper alle.

Dine medlemsfordele
Log ind i den blå boks her på siden og se præcis hvilke kontante fordele, du får som medlem af HORESTA.

Nem integration med dit regnskabssystem
Se her om Collectia kan integrere med dit regnskabssystem.

Sådan kommer du i gang
Hent aftalen i den blå boks her på siden, ring til Collectia på 77 30 14 80, eller send en e-mail til salg@collectia.dk, hvis du har spørgsmål til løsningen, pris på kredittjek eller andet.

Hvem er Collectia
Vil du vide mere om Collectia, så klik her.

 

Nadeem 440X306
Medlemschef
Nadeem Wasi

Jan Fischer
Klassifikationschef / Chefkonsulent medlemscenter
Jan Fischer

Indholdet på denne side er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.