Om bare fire dage er det igen tid til HORESTA Årsdag 2023. På selve dagen er der tæt på 500 tilmeldte, mens vi om aftenen bliver 250 til HORESTA After Hours. 
Det er fantastisk, og vi glæder os til at byde alle velkommen.

Skal du være med, er det vigtigt, at du downloader HORESTA-appen i App Store eller Google Play. Her finder du både din billet og alle praktiske informationer om dagen, såsom transportmuligheder til/fra årsdagen, program, præsentationer, deltagerliste og afstemningsfunktionen. 

Brugernavn og adgangskoden til appen er din mailadresse og HORESTA2023 (husk at skrive alt med store bogstaver).

Når du møder ind til årsdagen bliver du bedt om at fremvise din personlige QR-kode i appen, så det er en stor fordel at have downloadet den inden – på den måde kommer du hurtigst igennem køen. 

Inden årsdagen vil du også modtage en mail fra Go Mobile med billetten, hvis du ønsker at printe den ud. 

Du kan downloade appen her:

App Store

Google Play

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind