Nu er der mindre end to måneder til, at vi byder velkommen til HORESTA Årsdag 2023!

I over ti år har vi haft fornøjelsen af at invitere hotel-, restaurant- og turismeerhvervet til årets absolut mest oplevelsesrige og inspirerende branchevent og netværksdag. Og vi tør allerede nu at love, at vi kommer til at overgå os selv!

Du kan blandt andet glæde dig til at opleve Mikkel Severin tale om emotionel intelligens og hvordan en ny tilgang til ledelse kan tage jeres virksomheds performance fra god til ekstraordinær. Danmarks førende forbrugerekspert, Eva Steensig, kigger også forbi og fortæller, hvorfor vores branche vil blive udfordret af krav fra mange sider fremover. Derudover vil erhvervspsykolog og forfatter, Ditte Darko, give et oplæg om, hvordan man skaber et trygt arbejdsmiljø.

Vi tilføjer hele tiden flere spændende oplægsholdere til programmet, og giver besked så snart det endelige program er fastlagt.

Moderatoren for dagen bliver tidligere TV2-værtinde, Karin Cruz Forsstrøm, som du her kan høre fortælle om årsdagen.

Vi glæder os meget til at ses i MCH Messecenter Herning den 16. november!

Har du ikke fået tilmeldt dig og dine kollegaer endnu, kan du gøre det her.

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind