I en gammel krudtfabrik på Refshaleøen, kun et stenkast væk fra Noma, har kæresteparret Emma Nørbygaard og Nicky Arentsen åbnet Restaurant Aure.
Siden åbningen den 7. marts har der været nok at se til, siger ejer og general manager hos Restaurant Aure, Emma Nørbygaard.
”Det er gået over al forventning. Det er strømmet ind med gæster. Vi er fuldt booket alle weekender indtil juli måned.”
Emma Nørbygaard kommer fra en stilling som salgschef på Bandholm Badehotel. Det var her, hun mødte Nicky Arentsen, der tidligere har været på AOC, Henne Kirkeby Kro og Jordnær. Midt i den overvældende åbning har parret haft rigeligt at se til, og her har medlemskabet hos HORESTA allerede kommet dem til gode, siger Emma Nørbygaard.
”Vi er to unge mennesker, der ikke har prøvet det her før, og her er det rigtig rart at få støtte, sikkerhed og support fra HORESTA til at assistere til ansættelse, kontrakter og alt det juridiske. Prisen for et medlemskab er det hele værd i sidste ende.”
Søpindsvin, syltet trøffel og sort hummer
Restaurant Aure har et ønske om at servere fine dining til fair priser. Menukortet spænder bredt, og restauranten tager udgangspunkt i nyere dansk mad med friske og gode råvarer i sæson.
Ud over et fokuspunkt på at servere mad i absolut verdensklasse har Restaurant Aure en ambition om at skabe en inkluderende og nærværende oplevelse. Her er intet overladt til tilfældighederne. Alt er planlagt ned til mindste detalje, så gæsterne får en oplevelse ud over det sædvanlige, når man booker bord i den historiske bygning, siger Emma Nørbygaard.
”Vi sørger for at give hvert bord og hver type den slags oplevelse, som de ønsker. Vi læser op på vores gæster i forhold til, om de bor i nærområdet, er de i taxa, bor de tæt på, er det første eller anden gang, har de været på lignende restauranter før - bare så vi kender dem lidt.”
Og fokusset på at give gæsten en oplevelse ud over det sædvanlige har båret frugt indtil videre.
”Vi har allerede gengangere af nogle gæster - her har vi selvfølgelig noteret, hvad for noget vin de foretrækker, og om de drikker vand med eller uden brus,” uddyber Emma Nørbygaard.
Alt arbejdet, der ligger i at skabe en aften, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje, er ikke tilfældig. Ambitionen for Restaurant Aure, der ligger mellem Alchemist og Noma, er helt klar, siger Emma Nørbygaard.
”Der er ikke nogen tvivl om, at ambitionen og målet er, at vi får en Michelin-stjerne en dag. Jeg tror ikke, vi når at få den i år, men næste år, der vil vi i hvert fald gerne have en stjerne.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hoteller spås nu gylden fremtid
15-05-2024
-
Frigørelse giver hoteller bedre mulighed for at sælge alle værelser
15-05-2024
-
Hotel bygger ny værelsesfløj for tocifret millionbeløb
15-05-2024
-
Gourmetkok forfiner kendte retter hos Ikea
15-05-2024
-
Torvehallerne i Vejle udvider med 87 hotelværelser
15-05-2024
-
Nye emballage-regler på vej
15-05-2024
-
Ny EU-afgørelse kan give os billigere ferier
15-05-2024
-
Madens Folkemøde klar med det hidtil mest ambitiøse program
15-05-2024
-
Umut: Danskerne skal lære god opførsel når de går på restaurant
15-05-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
15-05-2024