Der er i branchen stor interesse og velvilje til at skabe endnu bedre arbejdspladser og endnu højere medarbejdertrivsel. Det så vi blandt andet da vi for to år siden afholdte den seneste arbejdsmiljøkonference, hvor over 100 deltagere dukkede op og blev inspireret til at øge trivslen på arbejdspladsen.

Vi gentager succesen i år, og denne gang kan du få indsigt i best practice eksempler fra en række virksomheder. Det betyder, at både ledere og medarbejdere får konkrete værktøjer med hjem, som I kan anvende i dagligdagen.

Blandt andet lægger Espresso House Danmark vejen forbi, hvor HR Manager, Camilla Nyholm, vil fortælle om, hvordan de formår at øge medarbejdertrivslen og reducere sygefraværet.

Dagen byder også på best practices fra analysen ”Mental trivsel på menuen”, som HORESTA har udarbejdet i samarbejde med FOOD og Norion.

Årets Arbejdsmiljøkonference med titlen ’Mental trivsel på menuen’ løber af stablen den 30. september klokken 09:30-14:30 på CodeNode i København.

Det er gratis at deltage i konferencen og du tilmelder dig lige her

Tilmelding

Få inspiration til bedre trivsel med konkrete tiltag

På HORESTAs Arbejdsmiljøkonference, Mental trivsel på menuen, kan du få inspiration til, hvordan I skaber et bedre arbejdsmiljø. Konsulenthuset Norion giver indblik i resultaterne fra feltbesøg i restaurantbranchen.

Log ind