De to hoteller ’Residence Inn by Marriott’ og ’Fairfield by Marriott’ ligger klods op ad hinanden i Nordhavn i København. Alligevel er koncepterne for de to hoteller vidt forskellige.

Fairfield-afdelingen er et mere klassisk hotelprojekt med 222 værelser, mens Residence Inn har 89 hotellejligheder. Director of operations i Core Hospitality, Sanne Færgsted, fortæller, at ved at have to forskellige produkter i samme hus kan de ramme to forskellige segmenter.

Med deres Residence Inn går de blandt andet efter familier, der skal flytte til Danmark, og som skal bruge en midlertidig lejlighed, hvorimod Fairfield-afdelingen er et mere traditionelt hotelkoncept målrettet virksomheder og private, som bor i Danmark i kortere tid.

Selvom området i forvejen har en høj hotelkapacitet, har de valgt området på grund af dets skønne omgivelser med vandet og den stemning, som følger med i den eftertragtede nye bydel. Fra start af har de ment, at der har været plads til dem i markedet, så længe de adskiller sig fra de andre tilbud, uddyber Sanne Færgsted.

Se videoen nedenfor eller på vores hjemmeside og bliv endnu klogere på det nye koncept, og hør hvorfor Core Hospitality har valgt at samarbejde med Mariott.

Øget investeringslyst blandt hoteller

Tal fra Danmarks Statistik viser, at hotellernes lyst til at investere er steget i 2024. HORESTA påpeger dog, at lovgivning og dårligere adgang til finansiering spænder ben.

Strawberry-hotel bliver det første i verden

Indtil videre er et af Strawberrys Clarion-hoteller i Skandinavien såvel det første som det eneste hotel, hvor det er muligt for gæsterne at låse sig ind med digitale nøgler fra både Google og Apple.

”Det viser turismens værdi”

Vice adm. direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, var i P4 for at tale om, at der ikke bliver pillet ved erhvervsstøtten til hovedstadens turisme.

Log ind