Se med på HORESTA Play herunder, hvor vi interviewer Sebastian Holberg Svendsgaard og holdcoach Ronni Mortensen fra Geranium.

Her deler de deres oplevelser fra konkurrencen, glæden over podiepladsen, og sætter ord på, hvad det kræver at nå til toppen af den gastronomiske verdenselite.


Med sølvmedaljen cementerer Danmark sin position som en af verdens førende gastronomiske nationer. Resultatet vidner om hårdt arbejde, talent og en stærk holdindsats – og lover godt for fremtidens danske Bocuse d’Or-deltagere.

Endnu engang stort tillykke!

Sebastian og holdet bliver lykønsket af sponsorer, branchefolk, politikere m.fl. på Hotel- og Restaurantsskolen i Valby.

Sebastian og holdet bliver lykønsket af sponsorer, branchefolk, politikere m.fl. på Hotel- og Restaurantsskolen i Valby.

Stjernekok åbner ny restaurant på Færøerne

Efter lukningen af Michelin-restauranten KOKS åbner Poul Andrias Ziska i april sin egen restaurant, PAZ, i Tórshavn. Målet er at videreføre Nordatlantens førende gastronomi og bringe en Michelin-stjerne tilbage til Færøerne.

Log ind