Noma har netop annonceret, at de sæson, som de går ind i nu bliver den sidste i 2022. Til efteråret rejser René Redzepi og resten af Noma-holdet nemlig igen ud i verden for at søge efter inspiration, skriver MigOgKbh.dk.

Når de kommer tilbage i 2023 kan de fejrer 20-års jubilæum men også slutningen på Noma, som vi kender det.

Noma holder stadig kortene tæt, men på deres Instagram kan man læse, at der er store ændringer i sigte i 2023. Faktisk de hidtil største – og det siger ikke for lidt om et sted som Noma, der hele tiden nytænker dem selv.

Læs hele historien her.

Restaurant Flammen skruer op for digital workforce management

Den danske familierestaurantkæde Restaurant Flammen har nok at holde styr på med 750 medarbejdere fordelt på 16 restauranter landet over. Netop derfor har de valgt at indgå et samarbejde med det danske workforce management-system SameSystem om at levere en workforce management-løsning til kædens mange restauranter.

Skuffet redaktør mener, at Michelin Guide overser restauranter

To nye restauranter i form af Mota i Nykøbing Sjælland og Jatak på Nørrebro i København modtog mandag aften én Michelin-stjerne, selv om de er forholdsvis nyåbnede. Desuden modtog Frederikshøj i Aarhus sin længe ventede anden stjerne. Men forhåbningerne til de danske restauranter var på forhånd højere end det, skriver Ritzau ifølge FødevareWatch.dk.

Aldrig har så mange måttet sige nej

Der er så stor mangel på arbejdskraft på hoteller og restauranter, at antallet af nej'er til gæster og spisende er rekordhøjt. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at 75 procent af hotellerne er blevet ramt på omsætningen, fordi de mangler arbejdskraft. Det samme tal for restauranterne er 57 procent, skriver BT.dk.

Log ind