Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det står generelt sløjt til med at øge antallet af optagne elever på landets erhvervsskoler. Så sent som i fredags viste nye tal fra Danmarks Statistik, at elevoptaget på landets erhvervsuddannelser i 2022 ramte sit laveste punkt i mere end ti år, skriver Turistmonitor.
Men på Hotel- og Restaurantskolen har man gode nyheder i vintermørket. For skolen har haft sit største januaroptag af elever i otte år. I alt er 343 spirende kokke, bagere, konditorer, smørrebrød/catere, ernæringsassistenter, tjenere og receptionister startet på skolens grundforløb to. Det er 30 procent flere end i 2022.
”Jeg kniber mig stadig i armen, men vi tør alligevel godt se vores flotte tal som et tegn på, at de forandringer, vi arbejder med at gennemføre på skolen, gør den til et stadig mere attraktivt sted at søge hen. Det er vi glade for og stolte over, og vi håber, at det er en tendens, der fortsætter,” siger direktør Anne-Birgitte Agger i en pressemeddelelse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Nej til alle 4 modeller for turistskat
12-07-2024
-
Mød fagatleterne fra skillslandsholdet
12-07-2024
PRESSEKLIP
-
Barcelona gør det. Paris gør det. Nu vil Københavns politikere også tage nyt skridt for at styre turismen
12-07-2024
-
Vicedirektør forlader Hotel- og Restaurantskolen
12-07-2024
-
Stjernekok køber rigmand ud af dansk Michelin-restaurant
12-07-2024
-
En vigtig indtægtskilde: Så mange penge bruger udenlandske turister i danske dagligvarebutikker
12-07-2024
-
Forklaringen findes i luften: Amerikanske turister strømmer til Danmark
12-07-2024
-
Stor vækst i turister fra to vigtige markeder: Lysten til at rejse til Danmark er steget syd for grænsen
12-07-2024
-
Turistbranchen lægger sig i selen for at invitere hunde indenfor
12-07-2024