Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Europas største kæde af vandrerhjem, tyske A&O Hostels, oplever stigende efterspørgsel på de to hostels, som kæden driver i København. Det skriver Turisme24.dk.

Kæden driver A&O Hostel København Nørrebro med 270 værelser samt A&O Hostel København Sydhavn med 270 værelser. Sammenlagt har kæden i alt 1.300 senge i hovedstaden.

A&O Hostels oplyser, at kædens gæster i København særligt er unge, forretningsrejsende eller børnefamilier fra Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og Skandinavien.

A&O Hostels har sat sig et mål om at være CO2-neutrale i 2025, og allerede i år er det lykkedes at sænke CO2-udledningen med 40 procent per overnatning.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Inflationen i Danmark falder igen

Prisniveauet i Danmark stiger svagt, og det seneste år er inflationen igen aftaget. Med lønstigninger på omkring fem procent giver det en kraftig fremgang i danskernes købekraft.

Godt 300 sluttede sig til HORESTA i 2023

HORESTA forlader 2023 med flere virksomheder i medlemsbøgerne end året forinden. Organisationens direktør udtrykker glæde og peger på, at 2023 har været et år med politiske resultater.

Log ind