Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Charlottehaven på Østerbro er nu fuldt genåbnet efter en omfattende modernisering, der har bragt hotellets oprindelige hotellejligheder ind i nutiden. Det fremgår af en pressemeddelelse.

De 44 oprindelige hotellejligheder, som blev bygget i 2004, har nu gennemgået en flot forvandling. Lejlighederne trækker på mange designelementer inspireret af de spektakulære Tower-lejligheder, som Charlottehaven tilføjede til deres portefølje i 2020.

“Moderniseringen er et eksempel på vores engagement i at levere en førsteklasses oplevelse for vores gæster. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores gæster en moderne og stilfuld indkvartering, der samtidig omfavner dansk design og æstetik. Selvfølgelig altid bakket op af vores dedikerede personale, som er altafgørende for den gode, personlige hoteloplevelse,” siger Lars Pontoppidan, direktør i Charlottehaven.

Charlottehaven med 20års jubilæum

Charlottehaven kan se tilbage på to årtier med vækst, innovation og en loyalitet over for grundlæggeren, Finn Harald Simonsens oprindelige vision om at skabe et sted, hvor man føler sig hjemme, selvom man er langt væk hjemmefra.

Log ind