Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 16. november inviterer brancheorganisationen HORESTA til årsdag, og i år bliver der på scenen i MCH Messecenter Herning fokus på arbejdspladskultur og et arbejdsmiljø.

Det oplyser HORESTA i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at dagen finder sted under titlen The Power of People & Culture og vil handle om, hvordan branchen bliver bedre til at tiltrække og fastholde de stærke kompetencer. Det skriver Turistmonitor.dk.

“Vi har samlet nogle af de unge mennesker fra vores erhverv, som har både gode og dårlige oplevelser i en branche, som de holder meget af, men som de også har klare forventninger til. Hør dem fortælle, hvad de mener fremtidens arbejdsplads skal kunne tilbyde,” lyder fra HORESTA.

Karin Cruz Forsstrøm, tidligere vært på TV2, er moderator på årsdagen, der byder på et omfattende program.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind