Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Michel Bernard, der er ny køkkenchef på Hotel Fuglsøcentret har haft en lang og spændende karriere i branchen.
Michel Bernard har været selvstændig i flere år på Vester Skerninge Kro og desuden arbejdet hos Under Lindetræet, Gastroteket, Byens Køkken, Restaurant Kvægtorvet og Steensgaard Herregaardspension.
Seneste ansættelser har været i Odense Kommune, som kok og kulinarisk iværksætter samt Cheval Blanc som køkkenchef.
Peter Brinks, adm. dir. udtaler: ”Vi er enormt glade for at få tilført en så stor kapacitet som Michel Bernard, der kan sætte en ny spændende og kreativ retning for vores køkken”
Privat er Michel bosiddende i Ebeltoft med sin kone.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Bellagroup ansætter ny salgsdirektør
28-04-2024
-
Thomas Castberg afslører nyt job efter 'Masterchef'-exit
28-04-2024
-
Lalandia får rekordoverskud og pønser på at udvide
28-04-2024
-
40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer
28-04-2024
-
Sampension investerer i hotelejendommen Comwell Køge Strand
28-04-2024
-
Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm
28-04-2024