Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Gæsterne på bryggeriet Åbens bar i Kødbyen har i to år kunnet nyde mad blandt øltankene, hvor forskellige københavnske restauranter skiftevis har fået lov til at lave pop up-restaurant.

Maden fortsætter gæsterne med at kunne få, men nu bliver det i en restaurant under eget navn, som bryggeriet slog dørene op til i lørdags. Det skriver Fødevarewatch.dk.  

”Målet er enkelt: Vi vil overraske gæsterne, og vores yndlingskrydderi er øllet. Vi kommer til at lege med retterne og udfordre forventningerne til, hvordan stedets produktion tænkes ind i spiseoplevelsen. Det bliver en tæt forbundet oplevelse, hvor gæsternes smagsløg vil plejes af lige dele mad og øl,” udtaler de to kokke Thomas Westle Andersen og Kenneth Larsen, som står i spidsen for Åben-restauranten.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login

Prolog åbner ny kaffebar på Papirøen

Kaffebaren Prolog har slået dørene op til sin fjerde afdeling – denne gang blandt luksusboligerne på Papirøen i København. Kæden har gjort sig bemærket blandt kaffeentusiaster og satser fortsat på specialkaffe i særklasse.

Log ind