Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

VisitDenmark melder om kødannelse på den kendte gade Champs-Élysées i Paris. Det skyldes, at organisationen oplever stor interesse for den danske pavillon, som man har sat op på gaden, og som hver dag tiltrækker omtrent 2.000 gæster. Det skriver Turisme24.dk.

”Jeg er blæst bagover af, hvordan gæsterne har taget imod pavillonen. Folk bliver her meget længere, end vi havde regnet med. De går i dybden med hele udstillingen og fortæller os bagefter, at de har et meget bedre kendskab til vores lille land,” siger Katja Moesgaard, der er VisitDenmarks administrerende direktør.

Danmarks-pavillonen formidler Danmark for et internationalt publikum, og der sættes blandt andet fokus på høj livskvalitet, design, madkultur, sundhed og den grønne omstilling.

VisitDenmark oplyser samtidig, at 77 procent af de udenlandske gæster svarer, at de overvejer at besøge Danmark inden for den nærmeste fremtid.

Læs hele historien på turisme24.dk

Usikkerhed om coolcation som ny trend

Hypotesen er, at ekstrem varme fra syd sender flere turister mod nord og køligere himmelstrøg, men er der reelt tale om en decideret trend, Danmark kan satse på i fremtiden? Turismeforsker og markedsdirektør er i tvivl.

Log ind