Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dusør udloves. Hjælp os med at finde vores nye kok. Sådan starter et jobopslag fra Hotel Europa i Aabenraa, der lover 5.000 kroner til den, der kan hjælpe dem med at finde en ny kollega. Og det bliver mere og mere normalt for hoteller og restauranter at tænke ud ad boksen, når der skal findes nye medarbejdere, fortæller formanden for HORESTA Region Syddanmark, Tom Pelle Jensen.
”Det antal kokke og tjenere, der bliver uddannet i 2023 og 2024, er noget lavere end for ti år siden. Så der bliver simpelthen sprøjtet færre unge mennesker ud som kokke og tjenere, og det gør jo, at der er rift om dem, og så må man ty til andre metoder for at få fat i dem”, siger han til DR P4.
Udover dusøren på 5.000 kroner har hotellet i Aabenraa også valgt at åbne op over for unge uden kokkeuddannelse.
Lyt til indslaget på DR P4 her (fra 1:20 min.)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
05-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
05-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
05-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
05-05-2024
-
Brøchner Hotels leverer tilfredsstillende årsregnskab
05-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
05-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
05-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
05-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
05-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
05-05-2024