Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ved slutningen af 2023 kunne oplevelseskoncernen MCH se tilbage på et år med 971.817 besøgende til de i alt 263 arrangementer, der bød på oplevelser for alle indenfor blandt andet fag- og publikumsmesser, kultur- og sportsarrangementer, møder, kongresser og fester. Til sammenligning var besøgsgennemsnittet for det seneste årti 959.000. Det fremgår af en pressemeddelelse.

“I MCH elsker vi at have gæster og værtskabet. Derfor er det en stor glæde at kunne konstatere, at vi igen i 2023 har samlet rigtig mange mennesker i vores faciliteter og er tilbage på besøgsniveauet før corona”, siger Georg Sørensen, der er adm. direktør i MCH.

MCH ser frem til et 2024 med meget godt i vente indenfor alle forretningsområder. Derudover kan oplevelseskoncernen fejre 70-års jubilæum 20. maj 2024, og samtidig er forberedelserne godt i gang til 2025, der blandet andet byder på verdensmesterskabet i ishockey og det europæiske håndværkermesterskab, Euroskills.

MCH præsenterer seks messer på 50 dage i Herning

MCH starter året med seks messer på bare 50 dage og ifølge professor ved Roskilde Universitet og ekspert i service og oplevelse, skal værdien af det personlige møde ikke underkendes, når der afholdes messer. MCH er mødestedet for 50.000 virksomheder og byder i 2024 på 17 messer.

Log ind