Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er travlt i den franske bistrokæde Bouillon, som især har slået sig op på at servere mad til markant lavere priser end sine konkurrenter. Det skriver Fødevarewatch.
For et år siden åbnede restauranten i København, derefter i Århus og nu åbner endnu en restaurant i Odense.
Den parisisk inspirerede restaurant skal placeres i den såkaldte Pariser Passage i Odense, som ejendomsselskabet Barfoed Group vil genåbne.
Restauranten i Odense åbner den 15. september, og restauranten skal kunne rumme 145 gæster indendørs og cirka 60 pladser under den overdækkede terrasse.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Det tager turismen med fra Frigast-balladen
21-06-2024
-
København går videre med turismeafgift
21-06-2024
-
Danske topkokke indtager Gastronomiens folkemøde på Bornholm
21-06-2024
-
Nyt samarbejde med kendt kok: Malene vil skrue op for bryllupper på sit badehotel
21-06-2024
-
Investerer tocifret millionbeløb: Nyt gigantisk madunivers på vej i Nørrebro Bycenter
21-06-2024
-
Minister frygter at bedstemors opskrifter går tabt grundet takeaway
21-06-2024
-
Kalu åbner første butik nogensinde: Vil lære danskerne at spise mere vildt
21-06-2024