Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er travlt i den franske bistrokæde Bouillon, som især har slået sig op på at servere mad til markant lavere priser end sine konkurrenter. Det skriver Fødevarewatch.

For et år siden åbnede restauranten i København, derefter i Århus og nu åbner endnu en restaurant i Odense. 

Den parisisk inspirerede restaurant skal placeres i den såkaldte Pariser Passage i Odense, som ejendomsselskabet Barfoed Group vil genåbne. 

Restauranten i Odense åbner den 15. september, og restauranten skal kunne rumme 145 gæster indendørs og cirka 60 pladser under den overdækkede terrasse. 

Læs hele historien på fodevarewatch.dk

Nyt stort hotel på vej i Odense

Et samarbejde med en hotelkæde er tæt på at falde på plads, oplyser projektudviklingschef Kim Marcussen fra A. Enggard, som sammen med pensionsgiganten PKA står bag hotelprojektet i

Log ind