Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Over mange år har man på slottet arbejdet på miljøvenlige løsninger for energi, råvarer, madlavning og affaldshåndtering og med certificeringen under Green Key er skridtet taget til også at få papir på både arbejdet og den fortsatte ambition.

Green Key er turismens internationale miljømærke og tildeles turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljø og klima. Mærkningen gør det nemt for private og virksomheder at vælge grønne hoteller, restauranter og steder at invitere til møde og fest og samtidig tage egne hensyn til miljø og klima med ud som besøgende.

Til sommer tager slottet endnu et skridt i samme retning og overgår til el fra danske vindmøller, og de næste tiltag for at mindske klimabelastningen følger kort efter.

Endnu et grønt stempel af hotel i København

NH Collection Copenhagen har opnået den internationale miljøcertificering Green Key, der tildeles virksomheder i turismebranchen, som gør en ekstra indsats for at passe på miljøet.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind