Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det svendborgensiske hotel Stella Maris flytter nemlig hele sit køkken, sin restaurant og alle sine medarbejdere ind på festvalpladsen den 13.-15. juni for at servere frokost og middag fra Brasserie Rigborgs lokaler i slotshaven. Det skriver Turisme.nu.
At Stella Maris nu for en kort stund rykker deres gastronomi ud i uvante rammer er blot det seneste eksempel på, at højtprofilerede restauranter sprænger deres vante rammer for at lave pop-up oplevelser.
Fx har Kadeau Bornholm denne sommer rykket ind på glampingpladsen Eco Beach Camp ved Balka Strand. Det gør man for at høste synergier, fortalte Magnus Klein Kofoed, CEO i Kadeau, til Turisme.nu i april.
Læs hele historien på turisme.nu
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny ordning tiltrækker international arbejdskraft til erhvervet
30-06-2024
-
Espresso House opnår største overskud i mange år
30-06-2024
-
Turismens fremtid: Afgørende beslutninger udskudt til efter sommer
30-06-2024
-
d'Angleterre opnår rekordregnskab i 2023 med luksuriøse gæster
30-06-2024
-
Jensens Bøfhus moderniserer og effektiviserer driften
30-06-2024
-
Danskerne vælger ferie i Danmark året rundt
30-06-2024
-
Hotel Saxkjøbing i millionunderskud men Claus Meyer ser optimistisk frem
30-06-2024