Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når det kommer til bæredygtighed og klima, kæmper alle for det samme mål, og derfor skal det ikke være et konkurrenceparameter. Det skriver Turistmonitor.

Det mener blandt andet hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der har valgt at ”aflyse” kapløbet om at blive mest grøn på kortest tid, og som med en ny kampagne sætter fokus på de udfordringer og dilemmaer, der opstår, når man arbejder seriøst med bæredygtig transformation.

Sinatur Hotel & Konference har valgt at åbne op for og sætte fokus på de mange dilemmaer, der opstår i en bæredygtig transformation. Det kan være spørgsmål om, hvorvidt økologi er det rigtige valg, eller om det overhovedet giver mening at tale om bæredygtighed.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Øget investeringslyst blandt hoteller

Tal fra Danmarks Statistik viser, at hotellernes lyst til at investere er steget i 2024. HORESTA påpeger dog, at lovgivning og dårligere adgang til finansiering spænder ben.

Strawberry-hotel bliver det første i verden

Indtil videre er et af Strawberrys Clarion-hoteller i Skandinavien såvel det første som det eneste hotel, hvor det er muligt for gæsterne at låse sig ind med digitale nøgler fra både Google og Apple.

Log ind