Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Lad mig slå helt fast: Som leder af landets største danskejede fastfoodkæde, er jeg enig i, at vi har et markant ansvar, og at vi som branche langtfra er i mål med at løfte opgaven. Sådan skriver direktør i Sunset Boulevard, Jens Broch i et debatindlæg bragt i Berlingske.

Jeg er dog ikke overbevist om, at et forbud mod engangsemballage på restauranterne, altså når gæsterne spiser på stedet (også kaldet »dine in«), er den mest effektive vej frem. Væsentlig reduktion af engangsemballage i dine in burde være en opgave, der er til at løse på den enkelte virksomheds eget initiativ. 

I Sunset Boulevard har vi arbejdet ihærdigt på at nedbringe brugen af engangsemballage gennem flere år. 

Vi var blandt de første til at afskaffe plastiklåg, plastiksugerør, burgeræsker og engangskopper i restauranterne, og vi serverer nu vores burgere i papirlommer og sodavand i genbrugelige kopper. 

Vi synes, at det giver mening at kigge på mulighederne for en fælles emballageløsning i takeaway-branchen, som borgmestrene for tre af landets største byer netop har foreslået

Du kan læse hele debatindlægget på berlingske.dk

Nye emballage-regler på vej

EU er kommet et skridt nærmere en ny forordning om emballage, som skal reducere brugen af plastic og øge genbrug

Video: Fra fritidsjobber til restaurantchef

Da Adile Carkaci var 16 år, fik hun job som fritidsjobber hos Sunset Boulevard. Siden da har hun arbejdet sig op, og er nu blevet restaurantchef for fastfood-kædens restaurant i Korsør.

Log ind