Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med tre uger til Madens Folkemøde er det fulde program nu offentliggjort. Programmet rummer bl.a. mere end 100 aktiviteter fordelt på ni scener, over 80 stande med dygtige producenter og nogle af landets vigtigste og mest toneangivende organisationer og virksomheder.
Samtidig kan Madens Folkemøde præsentere et ambitiøst brancheprogram, der rummer et nationalt topmøde, hvor en række avlere, politikere og interesseorganisationer stiller spørgsmålet: Hvordan sikrer vi, at der også er dansk frugt og grønt på hylderne til de næste generationer?
Fødevareminister Jacob Jensen inviterer fredag til en samtale om, hvordan vi kan bringe vores kulinariske arv i spil og pege på løsninger for fremtidens bæredygtige madkultur. Debatten bringer ny viden om danskernes madkompetencer i spil og markerer samtidig lanceringen af fødevareministerens projekt Fortiden i fremtidens mad.
Fredag er det også muligt at møde en række repræsentanter for en bred vifte af Folketingets partier i Åbent Folketing, hvor bl.a. Ida Auken (S), Charlotte Bagge (M), Christian Friis Bach (R) og Iben Krog (V) stiller op til spørgsmål og debat.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Branchen glæder sig over nye regler for ungarbejdere
23-02-2025
-
HORESTA kritiserer ny antiracismeplan for nattelivet
23-02-2025
-
Brdr. Price lukker deres første restaurant i København
23-02-2025
-
Podcast: Bæredygtighed giver gevinst på bundlinjen hos Hotel Nyborg Strand
23-02-2025
-
Danmark topper nordisk turisme – især takket være tyske gæster
23-02-2025
-
Grøn tænketank: Danskernes rejsevaner bør ændres for klimaets skyld
23-02-2025
-
Herning oplever rekordår for turismen
23-02-2025