Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De seneste måneder er der sket nye ting bag murerne på Hotel Scandic Sydhavnen, der med 391 værelser er et af de større hoteller i hovedstaden. Hotellet har nemlig gennemgået en stor renovering, og man har netop genåbnet 284 nyrenoverede værelser. Efter flere måneders renovering på et stort hovedstadshotel er alle værelser nu atter klar til at tage imod gæster. Det skriver Turisme24.

Renoveringen blev igangsat i oktober sidste år, og undervejs har hotellets interiør og faciliteter fået sig en kærlig hånd. Værelser har fået nye farver, moderne møbler samt ny kunst og belysning.

Hotellet blev i øvrigt opført i 2002, og blev i 2011 udvidet med 107 værelser og en stor konferenceafdeling med 15 fleksible mødelokaler og en kongressal med en kapacitet på 400 personer. Det er alle de originale værelser fra hotellets åbning i 2002, som nu står helt nyrenoverede og klar til at modtage gæster.

Du kan læse historien på turisme24.dk

Her er planerne for historisk hotel

Vægge, gulve og lofter bliver revet ned, og alt inventar udskiftes. Den gennemgribende renovering af det historiske hotel på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro vil præge omgivelserne i mindst et år endnu.

Log ind