Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tirsdag den 19. november blev KOLD College Odense kåret som vinder af Young Chef 2024. Vinderholdet bestod af kokkeeleverne Magnus Kokkendorff Ravnbo og Cecilie Gade samt tjenerelev Aisling Fidelma O’Connor.
Konkurrencen blev afholdt på TECH College i Aalborg, hvor fem hold fra landets førende gastronomiuddannelser dystede om at sammensætte velsmagende, bæredygtige menuer og levere en skarp præsentation i samarbejde.
Vinderholdet modtog en præmie på 30.000 kroner til en faglig rejse og et besøg på en overenskomstdækket gourmetrestaurant.
Young Chef arrangeres af Team Gastronomi Danmark med støtte fra HORESTA, 3F Privat Service og Restauration samt Food Organisation of Denmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
TV-indslag: Produktionsrabat skal få mere film og tv til Danmark
26-11-2024
-
Millionløft i finansloven skal fremme dansk gastronomi
26-11-2024
-
Nordsjællands største arena kæmper for økonomisk overlevelse
26-11-2024
-
200 mio. kr. skal løfte strandhotel i Karrebæksminde til nye højder
26-11-2024
-
Fald i endagsturisme rammer dansk turisme
26-11-2024
-
Bæredygtig københavnerrestaurant går konkurs efter 13 år
26-11-2024
-
125 mio. årligt skal lokke filmproduktioner til Danmark
26-11-2024