Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med en samlet støtte på 4 millioner kroner næste år skal midlerne styrke det danske kokkelandshold og Bocuse d’Or Danmark.
Adm. direktør i HORESTA, Pia E. Voss, fremhæver, at støtten både understøtter gastronomiens økonomiske betydning for turismen og cementerer Danmarks position som førende gastronomisk nation. Støtten skal også inspirere kommende kokketalenter.
Formanden for Bocuse d’Or Danmark, Mette Gammicchia, ser bevillingen som en vigtig anerkendelse af gastronomiens rolle i brandingen af Danmark.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Høje omkostninger og mangel på arbejdskraft vil præge 2025
02-01-2025
-
Turistbranchen i rundbordssamtale med regeringen
02-01-2025
-
Nye flagregler er trådt i kraft
02-01-2025
-
Catering hitter: Nytårsmaden kommer i stigende grad udefra
02-01-2025
-
Minister i nytårsartikel: Turismen skal udvikles og udvides
02-01-2025
-
Hilton planlægger 500 nye luksushoteller globalt
02-01-2025
-
Vesterhavet tiltrækker rekordmange internationale turister
02-01-2025
-
Scandic lukker landechef-stilling i Danmark
02-01-2025