Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Flammen fejrer 15 års jubilæum ved at flytte og relancere sin første restaurant i Kolding med et opdateret indretningskoncept.
Kæden, stiftet af familien Rosenfeldt Sunddal, er vokset fra en sønderjysk kro til 17 restauranter, med fire nye planlagt i Danmark i 2025.
Adm. direktør Piet Klein fremhæver et rekordår i 2023 med næsten tredoblet resultat før skat til 14 mio. kr. og ambitioner om ekspansion, herunder indtog på det svenske marked.
Flammen ser muligheder i Sverige, hvor markedet mangler lignende koncepter.
Læs hele historien på Fødevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Michelin-restaurant ansætter 28-årig direktør
09-01-2025
-
Skattemyndigheder intensiverer kontrol med korttidsudlejere
09-01-2025
-
Danmark topper med flest restauranter pr. indbygger
09-01-2025
-
Norwegian: Grønne brændstoffer er afgørende for luftfartens fremtid
09-01-2025
-
Nye regler for udeservering i København
09-01-2025
-
Vestkysten overgår København i udenlandske turister
09-01-2025
-
Pæn vækst i pensionsopsparingen hos PensionDanmark i 2024
09-01-2025
-
Legoland søger 700 medarbejdere til sæsonstart
09-01-2025