Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ved Gastro Awards 2025 er Rasmus Munk blevet kåret til Årets kok for sit banebrydende arbejde på Alchemist. Her skaber han ikke blot gourmetmad, men en totaloplevelse, han selv kalder ‘Holistic Cuisine’, hvor performance, teknologi, taktile indtryk og aktivisme flettes sammen i en sammenhængende fortælling.
Filosofien bag Alchemist er i konstant udvikling, blandt andet via innovationscentret Spora, hvor fremtidens fødevarer skabes.
Rasmus Munk arbejder målrettet på at få gastronomi anerkendt som kunstform, og hans kompromisløse ambitioner har givet genlyd internationalt. Juryen fremhæver hans evne til at skabe og provokere som enestående og peger på hans rolle som kreatør og innovator i særklasse.
Prisen anerkender ikke bare en kok, men et gastronomisk ikon, der former fremtidens restaurantverden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Vækst i turismeforbrug løfter hele Vesterhavsområdet
29-05-2025
-
Erfaren direktør skal stå i spidsen for Scandic Aarhus City
29-05-2025
-
Marriott markerer 50 år i Europa med 1.300 hoteller
29-05-2025
-
Lempet lukkelov skal styrke handel og turisme
29-05-2025
-
To nye kvinder træder ind i Horestas bestyrelse
29-05-2025
-
Subway vender tilbage til Danmark med nye ambitioner
29-05-2025
-
Comwell reducerer CO2-udledning med 12 pct. i 2024
29-05-2025
-
Unikt Space Center og hotelbyggeri planlagt i Billund
29-05-2025