Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bag restauranten står holdet bag formel B, Palægade, Uformel og Sletten.
Frokostkortet henter inspiration fra Palægade med nyfortolkninger af smørrebrød og retter som tarteletter og schnitzel.
Aftenmenuen trækker tråde til Uformel og Sletten med et kreativt bistrokøkken, hvor klassiske retter får et nyt udtryk. Indretningen er skabt af designduoen Wernberg & von Sperling, der har forenet Tivolis historie med et moderne udtryk.
Køkkenchef Aleksandar Antonijevic og restaurantchef Martin Iuel-Brockdorff Bek står i spidsen for driften. Tivoli ser samarbejdet som et stort skridt mod at styrke Haven som gastrodestination, og restauranten åbner sammen med sommersæsonen den 4. april.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Strawberry runder omsætning på 20 mia. i 2025
27-02-2025
-
Pincho Nation vokser – nye restauranter på vej
27-02-2025
-
Joe & The Juice udruller selvbetjening i lufthavnsbutikker
27-02-2025
-
Formel B-holdet står bag ny restaurant i Glassalen
27-02-2025
-
Ny maritim restaurant åbner på Admiral Hotel i København
27-02-2025
-
Skandinaviens største eventmesse slår rekord med fuldt hus
27-02-2025
-
TV2 Badehotellet bliver en del af historisk oplevelsescenter
27-02-2025
-
Michelin-kok bag ny shawarma-bar i Vejle
27-02-2025