Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Badsha vil servere hjemmelavet shawarma med lammekød, oksekød eller kylling, ledsaget af hjemmelavede pommes frites eller kartoffelmos.
Jesper Ringling, der tidligere har arbejdet på Noma og som køkkenchef i Frankrig, står for madlavningen, mens produktionen samles i København for at sikre ensartet kvalitet og minimere madspild.
Åbningen i Vejle er en del af en større ekspansion, hvor Valby er først, og Aalborg og Odense følger til sommer.
På sigt planlægges op mod 10 spisesteder. Badsha overtager de tidligere Coffea Sentio-lokaler på Nørregade 2A, hvor ejerne ser frem til at introducere et nyt, autentisk madkoncept til byen.
Læs hele historien på Fredericia Dagblad
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Strawberry runder omsætning på 20 mia. i 2025
27-02-2025
-
Pincho Nation vokser – nye restauranter på vej
27-02-2025
-
Joe & The Juice udruller selvbetjening i lufthavnsbutikker
27-02-2025
-
Formel B-holdet står bag ny restaurant i Glassalen
27-02-2025
-
Ny maritim restaurant åbner på Admiral Hotel i København
27-02-2025
-
Skandinaviens største eventmesse slår rekord med fuldt hus
27-02-2025
-
TV2 Badehotellet bliver en del af historisk oplevelsescenter
27-02-2025
-
Michelin-kok bag ny shawarma-bar i Vejle
27-02-2025