Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Danmark fortsætter traditionen med topplaceringer ved Bocuse d’Or, det uofficielle VM for kokke. Sølvmedaljen i Lyon fremhæves som en stærk præstation i et skarpt felt.

Horesta-direktør Jeppe Møller-Herskind roser indsatsen, mens Landbrug & Fødevarer fremhæver konkurrencens betydning for at brande Danmark som gastronomisk foregangsland. Med tidligere tre guld-, fire sølv- og én bronzemedalje siden 2000 bidrager årets resultat til at synliggøre dansk gastronomis tekniske niveau og styrke hele fødevareerhvervet.

Læs hele historien på Turistmonitor

Byråd tøver omkring omstridt restaurationsplan

Helsingør Byråd skulle mandag vedtage en ny restaurationsplan, men uenighed om unges adgang til barer og diskoteker fik politikerne til at sende planen tilbage til fornyet behandling. Planen indebærer, at unge under 18 år skal forlade nattelivet senest kl. 22, hvilket har mødt modstand.

Log ind