Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danmark fortsætter traditionen med topplaceringer ved Bocuse d’Or, det uofficielle VM for kokke. Sølvmedaljen i Lyon fremhæves som en stærk præstation i et skarpt felt.
Horesta-direktør Jeppe Møller-Herskind roser indsatsen, mens Landbrug & Fødevarer fremhæver konkurrencens betydning for at brande Danmark som gastronomisk foregangsland. Med tidligere tre guld-, fire sølv- og én bronzemedalje siden 2000 bidrager årets resultat til at synliggøre dansk gastronomis tekniske niveau og styrke hele fødevareerhvervet.
Læs hele historien på Turistmonitor
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danske turismetalenter med på prestigefyldt Forbes-liste
26-04-2025
-
HORESTA kritiserer Arena Næstved for unfair konkurrence
26-04-2025
-
Ny hotelchef udnævnt på ProfilHotels Mercur
26-04-2025
-
Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering
26-04-2025
-
Amerikanske turister søger kvalitet og autenticitet i Danmark
26-04-2025
-
Danmarks ældste hotel kæmper med underskud efter udfordrende sæson
26-04-2025
-
Kolding Hotel Apartments investerer rekordoverskud i opgradering
26-04-2025
-
Fjordgaarden leverer flot vækst i 2024
26-04-2025