Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Danmark fortsætter traditionen med topplaceringer ved Bocuse d’Or, det uofficielle VM for kokke. Sølvmedaljen i Lyon fremhæves som en stærk præstation i et skarpt felt.

Horesta-direktør Jeppe Møller-Herskind roser indsatsen, mens Landbrug & Fødevarer fremhæver konkurrencens betydning for at brande Danmark som gastronomisk foregangsland. Med tidligere tre guld-, fire sølv- og én bronzemedalje siden 2000 bidrager årets resultat til at synliggøre dansk gastronomis tekniske niveau og styrke hele fødevareerhvervet.

Læs hele historien på Turistmonitor

Kvinder løb med guldet i Årets Kok og Årets Tjener 2025

For første gang i 14 år var der guld til kvinder i begge konkurrencer, da finalerne i Årets Kok og Årets Tjener blev afviklet i København. Sophia Rosa Antorini fra Restaurant Domæne i Herning blev Årets Kok og Kristine Slott Olsen fra Restaurant Calma i København Årets Tjener

Nyt pakkerejsedirektiv fra EU vil ramme hotelbranchen

EU’s forslag til et nyt pakkerejsedirektiv kan få alvorlige økonomiske konsekvenser for hoteller og rejsebranchen. Særligt nye regler for forudbetalinger kan skabe likviditetsudfordringer og true investeringer i branchen, advarer HORESTA.

Log ind