Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restauranten Gastromé beliggende i Risskov nord for Aarhus har fra 1. januar 2025 ansat den blot 28-årige Nanna Panduro som CEO.

Med erfaring fra seks år i restauranten og en baggrund som erhvervspsykolog skal hun sikre vækst og styrke Gastromé som et bredt gastro-brand.

Siden flytningen til villaen i Risskov i 2022 har Gastromé udvidet med erhvervsnetværk, B2B-aktiviteter, festivaler og events.

Med ansættelsen får medejerne Søren Jakobsen og William Jørgensen mere fokus på kerneforretningen, mens Nanna Panduro varetager ledelse, salg og markedsføring.

Gastromé har samtidig fået en kapitalindsprøjtning fra ejerkredsen bag restauranten på 3 mio. kr. til at realisere ambitionerne om at blive Danmarks førende gastro-brand.

Michelin-kok bag ny shawarma-bar i Vejle

Til maj åbner shawarma-baren Badsha på gågaden i Vejle. Bag konceptet står Michelin-kokken Jesper Ringling og Dean Bajwa, der lover autentisk smag og råvarer af høj kvalitet.

Log ind