Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Danmark om få uger overtager EU-formandskabet, bliver fødevarer, fiskeri og landbrug en del af dagsordenen, selvom de ikke står øverst i regeringens program.
Fokus vil være på at forenkle reglerne og sikre bedre regulering, så hverdagen lettes for producenter i hele værdikæden. En rettidig vedtagelse af fiskerimulighederne for 2026 prioriteres højt for at understøtte en bæredygtig sektor.
Formandskabet vil også arbejde for, at EU’s nye klimamål for 2040 – herunder en 90 pct. reduktion i drivhusgasser – forhandles på plads, efter at det polske formandskab udskød beslutningen.
Ambitionen er at styrke innovation og produktudvikling, så fødevaresektoren kan levere varierede produkter til et bredt forbrugerfelt. Danmark skal fremme lige konkurrencevilkår og lede 15 ministermøder i danske byer. Det er ottende gang, Danmark varetager EU-formandskabet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Alchemist er verdens femtebedste restaurant
20-06-2025
-
Forventer 20.000 ekstra overnatninger: Destination skal håndtere firmaidrættens svar på OL
20-06-2025
-
Flammen åbner stor restaurant i Silkeborg
20-06-2025
-
&Tradition åbner stilrent hotel i hjertet af København
20-06-2025
-
Madens Folkemøde får millionstøtte efter rekordår
20-06-2025
-
Har over 4000 restauranter på verdensplan: Nu åbner de for første gang i København
20-06-2025
-
Prolog åbner ny kaffebar på Papirøen
20-06-2025